Değerli Araştırmacılar,

Ülkemizde bilimsel etkinlik katılmak için çok çeşitli ve kapsamlı fon destekleri mevcuttur.

Bilimsel etkinlikleriniz için, lütfen öncelikle TÜBİTAK ARDEB desteklerinden yararlanmayı deneyiniz. TÜBİTAK’tan destek alınamamış olması, projenizin seyahat bütçesinin bulunmaması vb. benzeri durumlarda üniversitemizdeki çeşitli desteklerden yararlanabilirsiniz.

Başvurmak istediğiniz destek türüne ve bölümünüze göre aşağıdaki uzmanlarımızla doğrudan irtibata geçebilirsiniz:

Bulunduğunuz fakültelere göre aşağıda isimleri ve erişim bilgileri verilen proje rehberlerimize ulaşabilirsiniz:

ARDEB ve BİDEB Destekleri İçin:

Gizem Köprülü

[email protected] adresine e-posta gönderilebilir; 8966 numaralı dahili telefondan iletişime geçilebilir.

Aysu Demirci

[email protected] adresine e-posta gönderebilir; 8964 numaralı dahili telefondan iletişime geçebilir.