Değerli Araştırmacılar,

Bilimsel etkinlik düzenlemek için ülkemizde çeşitli ve kapsamlı fon destekleri mevcuttur. Bilimsel etkinlikleriniz için, lütfen öncelikle TÜBİTAK desteklerinden yararlanmayı deneyiniz.

Başvurmak istediğiniz destek için uzmanlarımızla aşağıdaki iletişim bililerinden irtibata geçebilirsiniz:

Proje Destekleri Ofisi

Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Tıp Fakültesi için irtibat kişisi.

Gizem Köprülü

[email protected] adresine e-posta gönderilebilir; 8966 numaralı dahili telefondan iletişime geçilebilir.

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık, Hukuk, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler, İletişim, Siyasal Bilgiler Fakülteleri ile Adalet Meslek, Yabancı Diller Meslek ve Meslek Yüksekokulları için irtibat kişisi.

Aysu Demirci

[email protected] adresine e-posta gönderilebilir; 8964 numaralı dahili telefondan iletişime geçilebilir.

Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Enstitüsü için irtibat kişisi.